2º convocatòria de col.lectius per l'Amnistia Social

logoAra fa quatre mesos aproximadament que vàrem realitzar una primera reunió de contacte amb diverses organitzacions per a exposar una iniciativa: L'AMNISTIA SOCIAL.

Al llarg d'aquest temps s'ha anat compartint amb nombrosos col·lectius en diferents punts de l'Estat Espanyol. Molts d'aquests col·lectius ja han fet seua aquesta reivindicació (per exemple... Baladre, C.G.T i Ecologistes en Acció ).

El document original ja ha sigut corregit i traduït a diversos idiomes i també traduït al català, basc i gallec. També s'ha creat un logotip per a les campanyes proposades o en marxa. Actualment la proposta està sent debatuda en diverses organitzacions, xarxes i plataformes anti-repressives de caràcter més local. Elles marcaran a quin nivell volen fer seua la idea i quins actes o campanyes volen realitzar.

I en eixes estem ara i ací, és a dir, en la comarca de L'Horta. És per açò que alguns col·lectius de la nostra comarca, que ja vam assumir en el seu temps aquesta reivindicació, us convoquem a una REUNIÓ DIJOUS DIA 26 en els locals de CGT a les 19 hores.

Els temes a tractar seran :

- Informació actualitzada sobre les reunions i materials per l'Amnistia Social.
- Debat i propostes sobre la campanya per l'Amnistia Social.

Esperant la vostra assistència.

Koordinadora de Kol.lectius del Park Alkosa (Baladre) Assemblea Antirepressiva de L'Horta (Xarxa en Lluita)
C.G.T-PV